Personal: <3


Ik ben van nature een eeuwige optimist (tot ergernis van anderen soms) en probeer dan ook zoveel mogelijk stil te staan bij alle mooie, kleine en grote, dingen die mijn leven kleur geven. Helaas kreeg de afgelopen week de optimist in mij een klein deukje. Reden genoeg om alle * happy things * nog eens op te lijsten!

 

* onverwachtse warme zomeravonden * een glas droge witte wijn * verse guacamole, bistro worst en olijven (liefst in combinatie met dat glas wijn) * heerlijke lange gesprekken met vriendinnen (in combinatie met het vorige) * een opgeruimd appartement * verse bloemen * de geur van net gewassen lakens * het krijgen of geven van een compliment * aardbeien en mango * het nieuwe album van Bastille * festivals * tapas op een Spaans terras * BBQ met mijn familie * sporten met mijn zussen * fietstochten naar zee * de geur van koffie 's morgens * latte macchiato * geroosterd brood met philadelfia en zalm * wakker worden voor de wekker afgaat * zondagse ontbijtjes * artisanale garnaalkroketten met citroen en gefrituurde peterselie * de zon die 's morgens binnen schijnt * de perfecte donkerrode nagellak van Essie * nieuwe gin tonic glazen * een basilicumplantje dat langer dan een week overleeft * lammetjes * mijn twee katten * een goedgevulde agenda * geurkaarsen * zo hard lachen dat je bijna moet wenen * zand tussen mijn tenen * pootje baden in de zee * boeken lezen op vakantie * in één keer in een S kunnen parkeren * een pas gedweilde vloer * het après-sport-voldane-gevoel * ...

 

Welke kleine dingen maken jou gelukkig?

Commentaar schrijven

Commentaren: 0